Filluan protestat antishqiptare në Shkup (Foto)

Disa dhjetëra njerëz u mblodhën sot në oborrin e Kishës Ortodokse në qendër të Shkupit për të shprehur zemërimin e tyre kundër zyrtarizimit të gjuhës shqipe, dhe siç thonë ata edhe kundër ndarjes së Maqedonisë.

Kreu i Organizatës “Të palëkundurit”, Dragan Ugrinovski, deklaroi se janë grumbulluar vullnetarisht për të mbrojtur Maqedoninë dhe apeloi tek mediat që të mos e etiketojnë ose ndërlidhin këtë Organizatë me partië politike.