Filluan protestat ne Shkup me thirrje antishqiptare

Ndërkohë që është vërejtur se si iu ndahet edhe nga një shall, Protestuesit shprehen kundër qeverisjes eventuale mes LSDM-së dhe BDI-së. Ata madje lëshuar thirrje të shumta antishqiptare dhe kanë porositur se ligji për avancimin e gjuhës shqipe në Maqedoni nuk mund të miratohet.

Marshi si zakonisht edhe sonte pritet të nis nga Qeveria dhe të përfundoj para ndërtesës së Kuvendit.

Poashtu protesta janë duke u përgaditur edhe në disa qytete të tjera të Maqedonisë .