Filmon veten duke kënduar në makinë, por … përballet me diçka të tmerrshme

 

Në videon e mëposhtme ky djalë i ri është bërë vetë regjistruesi i aksidentit të tmerrshëm, ku u përfshi makina e tij. Bëhet fjalë për një të ri që udhëtonte gjatë e për të shtyrë rrugën dëgjonte muzikë por edhe këndonte vetë.

Pikërisht për të regjistruar veten teksa këndonte ai ka vendosur një kamera në makinë. Nuk do ta besoni çfarë ka regjistruar!

Ndërsa këndon, ai pëson një aksident të tmerrshëm, nga i cili mund të themi se ka shpëtuar mrekullisht. E gjithë përplasja filmohet, ai i frikësuar heq syzet dhe më pas mbyll kamerën për shkak të tronditjes.

Fatmirësisht ai nuk ka pësuar lëndime, por këtë tronditje ai do ta mbajë mend gjatë.