FITIMI NGA KËRÇOVA BËHET MILIONER BRENDA NJË NATE

Shqiptarit Fitim Mustafa nga Kërçova e Maqedonisë, i cili jeton dhe punon në SHBA i ka trokitur fati në derë. Në lojën e fatit në MGM në Las Vegas ai ka fituar Jackpotin prej 1 milionë dollarësh. Fitim Mustafa njihet si biznesmen i dalluar i cili ka investuar në biznes, por edhe nuk kanë munguar edhe aktivitetet humanitare në vendlindjen e tij. Ai njihet si humanist i dalluar, ndërsa këtë herë i ka buzëqeshur edhe fati në lotari, nga ku si rrallë njerëz të tjerë Fitimi doli i fituar.