Fjolla Morina, “Hirushja” shqiptare që tërhoqi vëmendjen e publikut (VIDEO)

Fjolla Morina, "Hirushja" shqiptare që tërhoqi vëmendjen e publikut (VIDEO)

Postuar: 07/11/2016 – 21:31

Në spektaklin ‘Dance With Me’ në TV Klan, Fjolla Morina dhe Xum Allushi janë shndërruar në dy personazhe të një përralle.

Xumi si princ dhe Fjolla si një princeshë. Në skenë është hedhur motivi i përralles së Hirushes, ku këpuca magjike, është dhe filli i hollë që lidh fatin e një vajze me jetën e saj, të drejtën me