Fjolla Morina skena lesbike me këngëtaren


Fjolla Morina skena lesbike me këngëtaren

Mbrëmë në Tiranë janë bërë bashkë për ta festuar Helloweenin dy këngëtaret e njohura Fjolla Morina dhe Rovena Stefa.

Duke pasur parasysh se që të dya njihen për provokimet që bëjnë, as mbrëmë nuk kanë munguar gjëra të tilla.

Fjolla Morina e cila gjendet në Tiranë për ‘Dance with me’ e ka posutar një foto në rrjetin social Snapchat aty ku shihet se si kolegia e saj Rovena ia ka kapur gjoksin./City Radio/

fjolla2