Flakët përfshijnë hotelin luksoz në Kinë, 10 të vdekur

Email

Flakët kanë përfshirë një hotel luksoz në Nanchang, qytet në provincën lindore të Kinës duke shkaktuar 10 të vdekur dhe më shumë se 14 të plagosur.

Rreth 300 persona janë evakuar ndërsa për të shuar flakët u angazhuan 19 zjarrfikëse dhe 160 zjarrfikës. Flakët shpërthyen rreth orës 08:00 të paradites në katin e dytë të hotelit