Flakron Bexheti:Aspak nuk kanë të drejtën disa ta gjykojnë dhe paragjykojnë takimin e lidërëve.

Flakron Bexheti nga Alenanca për Shqiptaret ka komentuar ne profilin e vet ne facebook, lidhur me ragimet per takimin e djeshem te liderve politik

Aspak nuk kanë të drejtën disa ta gjykojnë dhe paragjykojnë takimin e sotëm të lidërëve. Vetëm sa për kujtesë, Ne se bashku me Ziadin Sela erdhëm edhe në Protestën tuaj të 9 Majit, Ju e dini se si na pritët? Haruat se ne Ju zgjatëm dorën edhe Juve? Organizuat kordon dhe shtyeheshit duke dashur të shkaktoni ekces, dhe nuk na pranuat ashtu sic e do tradita shqiptare! Ndërsa Ju po të njejtët në protestën e LSDM lidhët flamurin tuaj me ate maqedonas, dhe nuk hezituat? Pse të hezitojme ne?!