Flamuri shqiptar ne te gjitha kabinetet e BDi’se

Flamur shqiptar ka pasur ne te gjitha kabinetet  e BDI’se. Ne te gjitha fotografite e ministrave shqiptar dhe kryetareve te komunave qendron flamuri shqiptar.

Pas reagimit te mediave Maqedonase per venjen e flamurit kombetar ne zyren e kryetarit te parlamentit Talat Xhaferi behet me dije se flamuri kombetar per BDI-ne ka qene gjithmone prioritet, shkruan AntpressAntpress