Fluturo Shqipe!!! Urimi i veçantë për Festat e Nëntorit….nga ata që nuk e prisnit! (VIDEO)

Policia e Tiranës ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të uruar shqiptarët për festat e nëntorit.

Efektivët e policisë, të rendit, forcave shqiponja dhe asaj rrugore kanë shprehur mesazhin e tyre për shqiptarët kudo ndodhen përmes një video që i shfaq ata gjatë përditshmërisë, por edhe në finalen: Të gjithë bashkë me flamurin kuqezi duke thirrur: Gëzuar Festat e nëntorit!

“Dita e krenarisë shqiptare”

“Fluturo Shqipe”

“Shqipërinë e kemi këtu të gjithë”

“Ne kemi gjuhën tonë zakonet tona kulturën tonë…Sepse ne e duam Shqipërinë”

“Një ditë historike”

“Me fat Dita e Flamurit” – janë mesazhet që vijnë nga efektivët e Policisë së Tiranës.

screenshot-13_1480192316-7100087screenshot-11_1480191881-4059285-1screenshot-10_1480191882-8527002screenshot-12_1480192472-8997981