Forcat E Armatosura Shqiptare “FA” dhe F.S.K (Forca e Sigurisë së Kosovës) në ushtrime të përbashkëta!

Forcat E Armatosura Shqiptare “FA” dhe F.S.K (Forca e Sigurisë së Kosovës) në ushtrime të përbashkëta!fb_img_1474882070504