Formohet keshilli ne Ministrine e Kultures nga eksperte te theksuar!

Ministria e kultures se Republikes se Maqedonise ka formuar keshillin per kulture ne te cilen jane zgjedhur shkencetare te theksuar, ekspert, artist dhe punetore nga lemia e kultures, njofton Antpress.

Mes tyre jane perzgjedhur ish ministri i kultures Gjuner Ismail, profesoresha Maja Bojaxhieva, dhe Miroslav Grcev, kengetarja operistike Vesna Gjinova Ilkova, teologu Ramadan Ramadani, piktori Reshat Ahmeti, shkrimtarja Dijana Toska, Bujar Cupi si dhe Selam Sulejmani  Profesor i gjuhës dhe letërsisë shqipe .Me kete u be edhe nje hap i hedhur drejt perfaqesimit te drejt dhe mbi te gjitha dinjitoz ne Ministrin e Kultures /Antpress