Foshnja e porsalindur që duket si 80 vjeç

Nuk do ta besoni, por ky fëmijë është i porsalindur dhe duket si një plak 80 vjeç. Shkak për këtë është një sëmundje e rralle e quajtur Progeria, e cila bën që fëmijë të duket në moshë shumë të madhe.

Fëmija është lindur në Magurë të Bangladeshit. Ai ka rrudha në fytyrë, trupin e ka të krusur dhe ka një shtrësë flokësh në shpinën e tij.

Kjo sëmundje e cila prek vetëm një në katër milionë persona, shpesh kufizon fëmijët nga të paturit një jetë normale.

Pavarësisht pamjes, prindërit e foshnjës janë të lumtur që ai ka lindur i shëndetshëm

Babai i foshnjës Bisëajit Patro tha se i është mirënjohës Perëndisë: “Nuk ka nevojë të jem i pakënaqur me pamjen e birit tim”, tha ai.

femija 80 vjec