Foto/ Ansambli popullor i R. se Shqiperise dhe SHKA Xheladin Zeqiri mbreme performuan ne Tetove

Mbreme ne Qendren per Kulture ne Tetove u mbajt koncerti i Ansamblit profesionist popullor nga Shqiperia dhe SHKA Xheladin Zeqiri. Nje salle e stermbushur deshmoi edhe njehere se tetovaret dijne te cmojne artin por edhe te kaluaren e tyre15171293_561196630753053_7713968942353942055_n15181554_561197347419648_3243628646959737783_n15202585_561197214086328_8238589974550424397_n15192746_561197164086333_6222915027701842608_n15232074_561196647419718_4890437514127961061_n