Foto/ Ja dy stjuardesat shqiptare që u përzgjodhën më të bukurat e botës

“Top Stewardesses” është shndërruar në një nga faqet më popullore të rrjeteve sociale Instagram e Facebook, në të cilat bëhet klasifikimi i stjuardesave më të bukura të botës.

Së fundmi, në vëmendje të faqes ndërkombëtare janë dy bukuroshe shqiptare.

Teuta Gjonaj dhe Aida Bitri janë shpallur “Top Stjuardesat e ditës” në Instagram.

Dy bukuroshet kanë spikatur ndër stjuardesat më të bukura të botës.

Por për Teuta Gjonaj, bjonden simpatike, nuk është hera e parë që shpallet si një nga stjuardesat më të bukura.

Pak kohë më parë, kompania “Fly Guy”, përzgjodhi atë dhe një tjetër stjuardesë të “Albawings” si femrat më të bukura në botë. Kompania mori mijëra foto nga stujardët dhe stujardesat në mbarë botën dhe një juri e posaçme përzgjodhi vetëm 60 prej tyre.

 

st3 st3 st1 st st5 st4