FOTO /Toka po çahet në çdo cep të botës, a po vjen fundi i botës?

Shumë ngjarje po ndodhin në planetin në Tokë, të cilat mund të prodhojnë ndryshime në koren e saj. Këto të çara që janë shfaqur në vitet e fundit pothuajse në të gjitha kontinentet, tregojnë se fundi është shumë pranë.

Kjo për shkak se ata janë shfaqur në një kohë të shkurtër dhe po bëhen mjaft kërcënuese për planetin tonë. /JOQ.