Foto/ “Xhihan”-i siç nuk e keni parë

Aktori i njohur, Erkan Petekkaya ka kaluar një natë për të mos u harruar. Ai shfaqi aftësitë e tij në kërcim, këndim dhe duke i rënë darabukut në dasmën e avokatit dhe mikut të tij, Çagdas Çelik.

3
Erkan Petekkaya, i njohur për rolin e Xhihanit në serialin “Fate të Kryqëzuara”, ishte një prej tre dëshmitarëve të çiftit.

4

Petekkaya mori duartrokitje të shumta nga të pranishmit dhe zuri titujt e lajmeve në vend me performancën e tij në kërcimet tradicionale, duke i rënë darabukut dhe duke kënduar.

7

“Haberturk” thotë se të pranishmit shpërndanë fotot e aktorit të famshëm në rrjetet sociale.

6
8