Foto/ Zaimina “tërbohet” me arabët në shkretëtirë

Të shkosh deri në Dubai dhe të mos bësh një xhiro në shkretëtirë, është e pamundur. Këtë e ka kuptuar edhe Zaimina me shoqet e saj të cilat ndodhen aty prej disa ditësh.

Krahas eventeve dhe plazheve luksoze, Vasjari ka vendosur të bëjë një xhiro në shkretëtirë. Ajo ka publikuar në Instagram disa video në të cilat duket ajo dhe vajzat e tjera në një makinë me sedilje ngjyrë rozë, duke bërë xhiro. Arabët e Dubati duket shumë të kënaqur nga prezenca e shqiptareve.

Dhe në përfundim të një ditë të “tërbuar”, vajzat kaluar mbrëmjen në festën private të Armanit. Gjëra të vogla…