Foto/Gjithçka gati për ndezjen e dritave të fundvitit ne Tirane

Tirana tashme eshte gati per ndezjen e dritave te fundvitit. Keshtu ka njoftuar kryetari i komunes sse Tiranes Erion Velija i cili ka shkruar:Kolegët tanë të ndriçimit po i japin dorën e fundit çdo rruge. Shihemi nesër në orën 18:00 te Sheshi “Nënë Tereza”. Merr miqtë dhe eja 15327475_10154794962341926_924465014859406314_n 15267826_10154794962111926_1045781923415475010_n