Fotografi të Adelinës që i çmendën të gjithë

Vetëm shkruani emrin e saj në google dhe menjëherë do t’ju shfaqen qindra imazhe të këngëtares Adelina Ismaili, që s’ka pikë dyshimi që ishte dhe është mbresëlënëse.
Adelina nuk është vetëm një këngëtare, por edhe një aktore e modele e shkëlqyer. Atë e kanë fotografuar fotografët më në zë. E, Fadil Berisha ka deklaruar se si ajo rrallë kush se di të pozoj.

Foto e këngëtares divë, ndër vite kanë bërë bujë.

Në “Kosovare” publikojmë disa foto të saj që goditen fortë

aa_1481710213-8653490aaa_1481710216-8867421aaaa_1481710218-1901126aaaaa_1481710221-5525658