Fotoja e djalit autist që përloti rrjetin

Djali i prekur nga autizmi nuk lejon asnjë qe ta preke me dore, madje as nënën e tij, as për ta përkëdhelur, veshur apo lare, ka pranuar qe një gjë te tille ta beje me një qen, i cili ne fakt është stërvitur posaçërisht për një gjë te tille nga një shoqate jo qeveritare amerikane, Four Paw for Ability.
Nena e ka postuar këtë foto ne Facebook dhe aty ajo ka marre 750 Like, ndërsa 300 mije here ajo është shpërndarë ne përdorues te tjerë.
“Si nene kam kaluar mijëra momente te dhimbshme dhe mijëra here kam derdhur lot”, ishin fjalët qe shoqëronin foton e postuar nga Shanna, nena e djalit, e cila edhe këtë here është duke qare, por kësaj radhe për arsye krejt te tjera.