Fotoja që po bën xhiron e botës: Nusja, seks oral në ditën e martesës

Kjo foto e një çifti holandez e postuar online nga fotografi i dasmës ka bërë xhiron e rrjeteve sociale.

Në përshkrimin e fotos shkruhej: “Disa të porsamartuar nuk mund të presin të mbarojë dasma që të shkojnë në dhomën e tyre për natën e parë të martesës”

Gjithsesi, skena ishte komplet e pafajshme dhe u bë nga të sapomartuarit si një shaka.

Në fakt, fotografimi i skenës u sugjerua nga nëna e nuses, shkruan Daily Mail.

 

Fotografi Michel Klooster tha se: “Unë nuk doja që pjesa privat të dukej në foto, por gjithçka që krijon kjo foto është interesante.

Ata ishin njerëz të këndshëm, një martesë e bukur, ku jo gjithçka duhej të ishte formale”.

Kushdo që mendon që fotoja është fyese, atëherë ata jetojnë ende në vitin 1996. Nga të gjitha fotot e bëra, kjo do të kujtohet edhe pas 10 vitesh”.