Fotot nudo me të çuditshme për kalendarin 2017

img_2196 img_2198 img_2201img_2195Këto janë shtatë fotografitë më të çuditshme nudo që janë bërë për kalendarin 2017

Ky kalendar quhet “Kalendari i çuditshëm nudo 2017”, i publikuar nga The Sun. Fotografitë janë mjaft të çuditshme, me poza të çuditshme…Shikoni dhe komentoni se cila fotografi ju duket juve më e çuditshmja: