Fotot provokuese të artistit që po trondit shoqërinë moderne

social-media-art kepekjuj12 mdvszla img_27389332537989 fast_food_initiation_by_gunsmithcat-d4td2q0_zpsjevjslmz dddfebb08c6e3de82edf926cba77da6b dquiles_portrait controversial-illustrations-gunsmithcat-luis-quiles-16-700 controversial-illustrations-gunsmithcat-luis-quiles-12-700 10481342_345774745576237_77563924614586410_n-resize_640x 10373709_324790657674646_5302730660134364345_n-resize_640x 1924927_302219476598431_902531219_n-resize_640x 897 98d47084538b66bb4109fe062a2e06c8 9-9

Imazhet grafike të artistit kurajoz spanjoll Luis Quiles kanë trazuar jo pak kritikët e artit kohët e fundit.

Ai jep anën tjetër të shoqërisë së sotme duke goditur fenomene që i quan “civilizmi modern”.

Grafikat e tij godasin dhënien pas parasë dhe neglizhencën ndaj varfërisë.