Franca sot bëhet me qeveri

 

Franca sot do të bëhet me qeveri të re, një ditë më herët se sa që ishte e planifikuar, është bërë e ditur nga zyra e presidentit francez Emmanuel Macron.

Në kumtesë thuhet se shtyrja ka ardhur në mënyrë që të gjithë ministrat të verifikohen në detaje dhe të konfirmohet se nuk kanë konflikt të interesit,