Francesco Totti, festa gjigante e 40 vjetorit – FOTO

Francesco Totti, festa gjigante e 40 vjetorit – FOTO

Ditë e gjatë për Francesco Tottin, mes gostive, festimeve dhe urimeve pa fund, e cila u finalizua në Kështjellën Tor Cheese, ku kapiteni i Romës festoi ditëlindjen e tij të 40.

Një vend i veçantë për futbollistin, duke qënë se në të njëjtin vend ai lidhi kurorë më Ilary Blasi.

Në festë mbërritën rreth 300 të ftuar përfshirë Carlo Verdone, Fiorello, Malagò, Montezemolo dhe e gjithë skuadra e Romës.

toti-2toti-3toti-4toti-5