Frashër Krasniqi lirohet nga paraburgimi

 

Deputeti i Vetëvendosjes Frashër Krasniqi është liruar sot nga mbajtja edhe pse Prokuroria kishte kërkuar masën e paraburgimit për të pasi që sulmoi fizikisht Milaim Zekën në një emision televiziv.

Avokati i Krasniqit Tomë Gashi ka thënë se Krasniqit i është caktuar masa e ndalimit të ofrimit fizik të  Milaim Zeka në Kuvend në  distancë prej 5 metra dhe jashtë Kuvendit në distancë prej 100 metra.

 

“ Frashëri është liruar nga masa e arrestit të caktuar dy ditë më parë. Prokurori i çështjes ka nxjerr vendim për zhvillimin e hetimeve për Frashër Krasniqin për lëndim të lehte trupor shkaktuar në incidentin në debat televiziv ndaj z. Milaim Zeka , por Prokurori i shtetit po ashtu ka nxjerr vendim për zhvillim të hetimeve kundër z. Milaim Zeka për vepër penale të kanosjes ndaj deputetit të Lëvizjes Frashër Krasniqi. Kanosjen ndaj Frashërit sipas prokurorit e ka kryer  Zeka në po të njëjtin emision, kështu që të dy deputetët janë në hetime për incidentin ku edhe njëri edhe tjetri janë edhe të dyshuar edhe të dëmtuar në raport me njëri –tjetrin”, ka thënë Gashi në Facebook./KosovaPress/