Fuere: Gruevski nuk do të formojë qeveri (Video)

Ish-ambasadori i BE-së në Shkup, Ervan Fuere, ka dhënë një intervistë për 24Vesti, ku deklaron se Nikolla Gruevski nuk do të formojë qeveri

Ai thotë se OBRM-PDUKM-ja është diskualifikuar nga qeveria e re, pasi që qartë është kundër zbatimit të reformave urgjente dhe kundër punës së Prokurorisë Speciale Publike (PSP).

Diplomati Irlandez thotë se përgjegjësia tani është barë për partitë tjera në tërë procesin.