Fushatë kundër kancerit të gjirit me moton”ne jemi pjesë e luftës”

Në muajin tetor muaji i luftës kundër kancerit të gjirit, fondacioni Albiz orgnizon ligjërata per informim dhe senzibilizimin e opinionit per rreziqet e kesaj smundje si dhe menyrat preventive per parandalimun e kesaj dukurie,ligjërata do te realizohet me mjeke dhe student te mjeksise. Ligjerata do te mbahet te shtunen ora 18.00 ne hapesirat e Librarise se çarshisë/antpress