Fustanet e nusërisë, nuk janë vetëm të bardhë

E ardhmja e çdo nuseje e meriton të jetë e bardhë, por jo vetëm. Për 2016 fustanet e nusërisë janë një paletë ngjyrash që janë që tani tendencë.

Roza, tonaliteti dominues, është delikat dhe romantik, por edhe më i kërkuari për një ‘Po’.

Por nuk është vetëm ngjyra e propozuar nga firmat më të njohura të fustaneve të nusërisë, por edhe jeshilja, pasteli i pasuruar me kristale, i katërti, i fildishti etj. Janë tone të tjera që mund të veshin nusen gjatë vitit të ardhshëm. Shfletoni galerinë!

/ Top Channel