Fustanet më qesharake dhe më të sikletshme të nusërisë

Fustanet më qesharakë dhe të sikletshëm të nusërisë (FOTO)


Fustanet më qesharakë dhe të sikletshëm të nusërisë (FOTO)

Dita e martesës është ëndrra e shumë vajzave. Për këtë arsye, ato përpiqen që të përgatiten sa më mirë.

Sidomos kur bëhet fjalë për zgjedhjen e fustanit. Por, në fotot e mëposhtme, këto vajza duket se e kanë shfrenuar fantazinë e tyre.