Fustanet më të bukura në Festivalin e Kanës

 

Është momenti kur e gjithë bota kthen sytë nga yjet e filmit, modelet dhe artistët në tërësi.
Bëhet fjalë për festivalin glamuroz të filmit

Bëhet fjalë për festivalin glamuroz të filmit Kanës në Rivierën Franceze.

Mirror ka renditur yjet të cilat kanë veshur fustanet me të bukura dhe me më stil gjatë parakalimit në tepihun e kuq në 70 –vjetorin e këtij festivali, përcjell KosovaPrees.

Yjet që kishin veshur fustanet më të bukura.

.
Mirror ka renditur yjet të cilat kanë veshur fustanet me të bukura dhe me më stil gjatë parakalimit në tepihun e kuq në 70 –vjetorin e këtij festivali, përcjell KosovaPrees.Yjet që kishin veshur fustanet më të bukura.