Gaforrja, sërish shenja e ditës

Pavarësisht se hëna sot mund të të sjellë ndonjë të papritur në punë, je në humor të mirë falë një aspekti të mirë të Mërkurit dhe Afërditës.

Përqëndrohu në të rejat që fati të dhuron dhe mos u kushtëzo nga e shkuara, me të cilën Saturni të këshillon të ndahesh përfundimisht.

Në dashuri mund të ndjesh një tërheqje të fortë për një person më të ri se vetja: Mos e lërë të të ikë!