Gazetari i regjimit ankohet: S’kam para as për…| FOTO

Janko Iliovski në profilin e tij në Facebook ka publikuar se ndalon të bëj live stream për emisionet sepse faturat për internet dhe telefon janë të larta dhe ai nuk ka para ti paguaj.

Ai emisionin e tij e kishte në “Sitel 3” por e ndërpreu, e kurse as ai e as televizioni nuk treguan pse ndodhi një gjë e tillë.

Pastaj filloi të njetin emision ta mbajë nga shtëpia, por si duket Janko i “Jadi Burek”, nuk ka para për të paguar faturat, siç edhe vet pohon. Ndërsa në rrjetet sociale tallen se së shpejti s’do të ketë para edhe për burek, duke u ndërlidhur me emrin e emisionit të tij.