Genci Mirzo dhe Dritero Ame ne filmin “Gruaja pa kohe”

Një tjetër projekt filmik i metrazhit të shkurtër është duke u finalizuar nga xhirimi. Ky projekt mban titullin “Gruaja pa kohë” e që së shpejti pritet të finalizohet në montazhë pasiqë xhirimet kanë përfunduar ndërkohë që si role kryesore shfaqen aktoret nga Dibra  Dritëro Ame dhe Genci Mirzo, regjisori Donard Hasani dhe autori Shaban Hysa (ish kryetari i akademisë së shkencave shqiptare) operator Spartak Papadhimitri dhe roli kryesorë Rozi Kostani Prendi.