Gërmimet arkeologjike në trevat shqiptare

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-30 15:34:19Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

ërmimet arkeologjike në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi dhe Maqedoni sjellin të dhëna të reja mbi Ilirinë e vjetër në hapësirën shqiptare. Drejtori i Institutit arkeologjik Luan Perzhita thotë se arkeologët shqiptarë dhe të huaj bien dakord me tezën se shqiptarët janë pasardhës të ilirëve bazuar në objekte të gjetura së fundmi.