GETE Institutit hape ekspoziten e fotografive dokumentare ne QIK

Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, në sallonet e ekspozitës Imperial 1 dhe 2, me 15 shkurt, 2017, në orën 19:00, do të hapet ekspozita e fotografive dokumentare “Past is now” (E kaluara është tash), në organizim të GETE Institutit – Shkup.
Ekspozita do të jetë e hapur deri me 1 mars 2017./antpress