Gjate vikendit, 35 aksidente, 32 te lenduar ne Shkup

Gjate vikendit ne qytetin e Shkupit kane ndodhur 35 aksidente, nga te cilet njeri eshte ne gjendje te rende shendetsore, dhe ne 16 aksidentet tjera 31 persona jane me lendime te lehta, nga 17 aksidente jane regjistruar vetem demtime materiale./antpress