Gjendet një granatë dorë dhe 150 fishekë në Fushë Kosovë

 

Ankuesja e komunitetit ashkali ka raportuar dje në Polici se në rrugën “Sali Pacolli” në Fushë Kosovë ka hasur në një mjet të dyshuar eksplodues-granatë dore M-52 .

Njësiti për deminim i FSK-së dhe i KFOR-it  nga vendin i ngjarjes  kanë tërhequr  mjetin e dyshuar dhe 150 fishekë të kalibrit 7.62 mm në mënyrë të sigurt