Gjërat më të bezdishme në Botë

Është në natyrën tonë të bashkëveprojmë me të tjerët. Eshtë e pashmangshme, prandaj ndonjëherë nuk mund t’i shmangim personat acarues, dhe e anasjellta.

Këto janë disa nga situatat më të bezdisshme në të cilat thuajse të gjithë prej nesh e kanë gjetur veten. Ju rekomandojmë t’i shmangni këto gabime, dhe nëse dikush sillet në të njëjtën mënyrë me ju thjesht buzëqeshni dhe qëndroni pozitivë se sa të nevrikoseni.

1-Kur dikush relaksohet më shumë seç duhet në autobus apo avion

2-Kur dikush ju qëndron mbi kokë kur punoni

3-Kur dikush shpjegon me zë të lartë se çfarë po ndodh në një film

4-Kur dikush ju qëndron shumë afër kur jeni duke pritur në radhë

5-Kur dikush ju ndërpret duke thënë me zë të lartë “Çfarë?” çdo dy sekonda

6-Kur dikush vrenjt vetullat,shfryhet, dhe ju sheh që të sigurohet që ju ta kuptoni që është i/e acaruar

7-Kur dikush përplas derën që të sigurohet që ju e morët vesh që ai/ajo erdhi

8-Kur dikush thotë “E dija” ose “Të thashë” që të sigurohet që ju ta dini sa inteligjent është

9-Kur dikush është shumë “i zhytyr” në smartphone-in e tij për t’ju vënë re ju

10-Kur dikush qesh me fatin tuaj të keq

11-Kur dikush ju sheh pa asnjë arsye, dhe nuk jua heq sytë