Gjermani ish luftar i UÇK-së: U largova nga ushtria gjermane që ti bashkohem UÇK-së për këtë arsye

Këtë javë në emisionin Kojshia Show ishte mysafir Halil Kastrati dhe gjermani i vili ishte luftëtar i UÇK-së.Hansi i cili ishte pjesëtar i UÇK-së tregoi se cila ishte arsyeja që u bashkua në luftën kundër Serbisë.