Gjithsej 14 aksidente gjatë 24 orëve të kaluara në Shkup

Pesë persona kanë marrë lëndime më të lehta trupore në katër nga gjithsej 14 aksidente trafiku gjatë natës së kaluar në Shkup. Në dhjetë aksidente janë shkaktuar dëme materiale.

Policia e trafikut ka zbuluar dhe sanksionuar 27 shoferë që kanë drejtuar automjetin me shpejtësi më të madhe nga e lejuara, katër shoferë e kanë drejtuar automjetin nën ndikim të alkoolit dhe janë shkyçur nga komunikacioni, tre shoferë kanë kaluar në dritë të kuqe në semafor, si dhe 12 shoferë të cilët e kanë drejtuar automjetin pa patentë shofer, gjegjësisht të paregjistruar. Janë dënuar edhe 50 automjete të parkuar në mënyrë të parregullt.

Me ndihmën e automjetit special “karrotrec” janë larguar 59 automjete.