Gjuhet me gurë autobusi në Shkup, ka të lënduar

Në afërsi të lagjes Maxhari është ndaluar autobusi me numër 55 i ndërmarrjes “Transporti Publik” dhe më pas është gjuajtur me gurë.Sipas informacioneve, autobusi është sulmuar nga një grup prej rreth 20 persona, disa perasona janë lënduar në momentin kur shoferi i autoobusit ka frenuar.Menjëherë është thirrur policia, ndërsa në vendngjarje ka ardhur edhe ndihma e shpejtë.Mësohet se ka pasur tentim për të gjuajtur me gurë edhe autobusin e orës 6.20, megjithatë, ai nuk ka ndaluar dhe ka vazhduar rrugën.Destinacion të fundit ky autobusë ka pasur komunën e Haraçinës