“Gjurmë Shqiptare”: Deçani i shenjtë i shqiptarëve, hallka që lidh të shkuarën me të tashmen (VIDEO)

Çfarë fshihet në historinë e manastirit të Deçanit? Çfarë përfaqësojnë dokumentat e historiografisë serbe dhe manipulimi i opinionit?

Përse nuk lejohen gërmimet arkeologjike dhe kush qëndron pas tyre?

Gjithcka këtu është e rrallë pas mureve dhe telave me gjemba. Ajo është një hallkë që lidh të shkuaren me të tashmen.

Ndiqni të plotë videon e dokumentuar të gazetarit Marin Mema, që sjell të vërtetat e jashtëzakonshme të këtij vendi.