Goditet një femër me traktor

Një person deri sa ishte duke drejtuar traktorin, dyshohet nga pakujdesia ka goditur biçikletën të cilën e drejtonte viktima femër.

Rasti ka ndodhur në fshatin Reçak të Shtimes, ku si pasojë e aksidentit, viktima ka pësuar lëndime trupore, dhe e njëjta është dërguar në QKUK.