Gostivari me numer rekord te Ministrave ne Qeverine e re

Mbreme pasi qe u be publikimi i ministarve nga BDI shihet se numri i ministrave ne total ne Qeverine e re reformuese nga qyteti i Gostivarit eshte rekord, shkruan Antpress.

Kryeparlamentari i Republikes se Maqedonise Talata Xhaferi eshte nga Gostivari si dhe ministri i Drejtesise Bylent Salihu, por gjithashtu nga Aleanca per Shqiptaret permendet emri i Arben Taravari si minister i shendetsise i cili gjithashtu eshte nga Gostivari.

Edhe pse ende nuk jane shpallur emrat e zv.ministrave ku ndoshta do te kete ende ndonje tjeter emer nga Gostivari, me kete numer te madh te ministarve nga ky qytet, Qytetaret e Gostivarit mesiguri do te ndjehet krenar./Antpress