Gruaja e futbollistit pasanik e tradhtonte me një … druvar

14-32 13-37 12-54

Grabs from Anita Lovren instagram account showing her tattoo, her wedding day to hubby Dejan and gen pix
Grabs from Anita Lovren instagram account showing her tattoo, her wedding day to hubby Dejan and gen pix

10-67 9 8 7-76 4-80 8 6-78 2-80

Mbrojtësi i Liverpulit, Dejan Lovren, nuk mori pjesë në Evropian për shkak se ai zbuloi se e shoqja kishte një aferë me një druvar.

Sipas Daily Mail, futbollisti kroat, që u ble nga Liverpuli në vitin 2014 për 20 milionë sterlina dhe që fiton 65 mijë sterlina në vit, zbuloi se e shoqja kishte një aferë me një shokun e tij të vjetër, Dario Torbiç, një druvar që fiton vetëm 200 sterlina në muaj.

Lovren, 27 vjeç, mbeti i lënduar dhe i turpëruar kur zbuloi aferën, por miqtë thanë se ai ishte i vendosur që ta bënte martesën të funksiononte sërish.

Çifti ka dy fëmijë dhe janë bashkë prej 16 vitesh.

Mendohet se ata janë sërish bashkë.

Zakonisht në botën e futbollit ndodh e kundërta, kur ylli i fushës së gjelbër tradhton gruan.