Gruaja e Milaim Zekës ka këtë porosi për Vetëvendosjen (FOTO)

Lidhur me rrahjen mes Frashër Krasniqit të Vetëvendosjes dhe Milaim Zekës të Nismës, ka reaguar gruaja e këtij të fundit.

Edlira Qefalija ka thënë se Vetëvendosje ka treguar mënyrën e vet për zgjidhje të problemit.

Lexoni komentin e plotë të saj:

Bravo VETEVENDOSJE
Kjo eshte politika juaj, menyra, metoda dhe rruga e zgjidhjes se cdo problemi, kundershtie e mospajtimi.
Grushta, shamje, zola, rrugaceri.
Bravo ju qofte. Vec vazhdoni!