Grubi: Lëvizja BESA dhe LR-PDSH-ja do të marrin nga 1 deputet

Artan Grubi kandidati për deputet nga rradhët e BDI-së, sonte në emisionin Zik Zak në Tv ART u shpreh se Lëvizja BESA dhe Alenca për Shqiptarët do të marrin nga një deputet dhe mos flasimin për ndryshimin e Kushtetutës.

Grubi duke ju drejtuar Azem Sadikut për eurointegrimet u shpreh se këta të PDSH-së nuk i njohin krerët e NATO-së dhe BE-se a nga ana tjetër folin për eurointegrime