Grubi: Nuk jemi peng i askujt, e as edhe të Gruevskit

Deputeti i BDI-së Artan Grubi në emisionin Top-Show u shpreh se BDI-ja e dëshmoi se nuk ishte peng i askujt.

“Me 29 janar BDI e vërtetoi se nuk është peng i askujt e më pak i Gruevskit”, ka thënë Grubi.

Ai gjithashtu foli se në mbledhjen e fundit as kryesia e asnjë deputetë s’ka anuar nga VMRO-ja apo LSDM-ja, të gjithë kanë debatuar në lidhje me formimin e qeverisë…

Ai ka folur në lidhje për mosbashkëpunimin me Gruevskin dhe VMRO-në, duke shtuar se BDI-ja nuk gjeti një përfundim për të arritur marrëveshjen me VMRO-në. Sipas Grubit BDI vazhdon të analizojë situatën dhe ende nuk janë shterur analizat për të qeverisur.